Over ons

Bettie Aben-Thijssen, zaakvoerster, is al sinds haar prille jeugd met de paarden bezig. Vanaf haar vierde jaar rijdt zij paard en nog steeds is zij dagelijks met haar twee paarden aan het werk, Rakker (Riban Royal) en Rambo. Zij traint iedere dag om landelijk op het hoogste niveau te kunnen scoren in het Z2.

Haar dochter, Caroline, helpt regelmatig in de zaak. Caroline was met 10 jaar Nederlands kampioen met haar pony en daarna zeer succesvol bij de Young Riders. Met 17 jaar reed zij Prix Saint George. Caroline heeft daarna voor het studentenleven gekozen maar is nog altijd zeer betrokken bij de zaak van haar moeder.

Deze twee dames doen hun uiterste best om servicegericht en met veel zorg de klanten te adviseren uit eigen ervaring en met liefde voor het vak.

Als klant is het belangrijk te weten dat onze zaak meer dan 25 jaar bestaat en gecombineerd met ruim 50 jaar wedstrijdervaring kunnen wij u optimaal adviseren over de producten die u zoekt. Zo kunt u er zeker van zijn dat het aanpassen van een zadel of het aanmeten van laarzen bij ons vakkundig en met veel ervaring gebeurt. Onze inkoop gebeurt met de meeste zorg. Onze toonaangevende kledinglijn en alle andere producten testen wij zelf tijdens de training en wedstrijden.

Het vakkundig aanmeten en passend maken van zadels voor paard en ruiter vergt jarenlange ervaring. Dit kunnen wij u als geen ander bieden. Wij komen op locatie met diverse testzadels om het optimale resultaat voor paard en ruiter te bieden. Wij zijn trots op onze uitgebreide collectie rijbroeken, ong. 600 stuks. Deze worden ieder seizoen met veel zorg en kennis uitgezocht. Het topmerk Pikeur staat bij ons hoog in het vaandel.